Редактор: e-mail: Кадър: БТВУнгария, които ни победи, през последните две-три години е дала 800

...
 Редактор: e-mail: Кадър: БТВУнгария, които ни победи, през последните две-три години е дала 800
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Унгарците дадоха 800 милиона евро за футбол, преди мача с нас играха тото и заложиха, че ще ни бият

 

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Унгария, които ни победи, през последните две-три години е дала 800 милиона евро за футбол, за терени, за бази, разкри Йордан Лечков в " Тази заран " по БТВ.

Говорим страната да оказва помощ, няма по какъв начин да се оправим, клубове, страна, футболен съюз, по този начин става. Ръководството на Унгария преди мача с нас играха тото между тях, заложиха по 50 евро, че ще ни бият. Е, това е, разликата, това е огромна разлика. Като давам такива образци, давам образец и с Македония. Македония има нов приключен стадион. Ние имаме един лицензиран стадион. Работа на БФС ли е да имаме стадиони?, добави Лечков.

Предното управление сме си свършили работата, не считам, че сме се провалили. От 2005 година, когато встъпихме в служба, в касата имаше нула стотинки, имахме едно отъркано състезание, нямаше пари за самолетни билети, за хотели, нямаше пари за екипировка и телевизионни права. Това е една от грешките, не го направихме от приемливост, да излезем и да кажем от кое място започваме, разяснява Лечков.

Емил Костадинов и Стилиян Петров не ги виждам като президент на БФС. Навик в България е да се назначават президенти от студиото, клубовете избират управление и президент, не ни насаждайте за кого да гласуваме, приключи Лечков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР